O adevărată vedetă a devenit Vali, ursul salvator de cioară

  de Special Arad | 1 august 2014, 2:05 PM | Animal Special | Video

  0

  Se întâmplă des ca în curțile unor animale sălbatice din Grădina Zoologică din Budapesta să aterizeze câte o cioară grivă curioasă. Și urșii s-au obișnuit deja cu prezența lor, astfel încât nu le acordă o atenție prea mare. Însă pe 19 iunie un turist a înregistrat o întâmplare ieșită din comun. O cioară a căzut într-un bazin cu apă, iar ursul brun, pe nume Vali, a salvat-o. Nu e sigur că scopul lui inițial era operațiunea „salvează cioara”, dar după ce pasărea i-a înțepat botul, s-a întors la meniul compus din fructe și legume. Pe înregistrarea video se mai vede că cioara scoasă pe uscat, o bună bucată de vreme, nici nu s-a putut mișca din cauza șocului. Probabil a rămas și ea surprinsă de fapta ursului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.