Numărul deceselor persoanelor infectate cu coronavirus, pe teritoriul României, a ajuns la 13. Ultima este o femeie din Caraș-Severin

  de Special Arad | 25 martie 2020, 10:47 AM | Coronavirus | Regional

  0

  Comunicat. În această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13 lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus.

  Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin, în vârstă de 72 de ani, tranferată în seara zilei de 24.03.2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, secția ATI, unde se afla din data de 21.03.2020.

  Pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

  Data decesului: 25/03/2020

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.