luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Număr record de participanţi la cea de a 69-a ediţie a concursul tradiţional de canotaj academic „Cupa Mureş” | Foto

  de Special Arad | 8 octombrie 2019, 11:57 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Sâmbătă trecută, la baza nautică „Voinţa Arad” a avut loc concursul tradiţional de canotaj academic „Cupa Mureş”, ajuns la cea de a 69-a ediţie.

  Reuniunea amicală a adunat un număr record de participanţi, fiind prezenţi canotori de la patru cluburi, două din Timişoara (CSS Bega; CSM Timişoara), CSM Deva şi clubul gazdă, „Voinţa Arad”.

  Câştigătorii probelor de dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt au intrat în posesia cupei mult râvnite. Astfel, la dublu masculin, câştigătorii au fost: Sturza Răzvan cu Andrici Denis (CSS Bega), la dublu feminin Halic Carmela şi Chivu Daniela (Voinţa Arad), iar la dublu mixt Vălan Cristian şi Halic Carmela (Voinţa Arad).

  Scopul  evenimentului sportiv a fost, şi în acest an, promovarea canotajului academic pentru arădeni, fiind susţinut de echipa de conducere al clubului Voinţa şi CMC Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.