Nu vor mai fi căsătorii cu tematică Elvis în Las Vegas

  de - | 5 June 2022, 5:17 PM | Internaţional | Monden

  1

  (foto: vivalasvegasweddings.com)

  Vești proaste pentru cuplurile de bogați, celebrități și turiști care obișnuiau să-și „tragă” o căsătorie-fulger oficiată de un Elvis în loc de preot în Las Vegas: compania care deține licența pentru imaginea legendarului cântăreț interzice folosirea brandului în capelele din „Orașul Păcatelor”.

  Căsătoriile organizate de imitatorii lui Elvis Presley au devenit aproape o marcă înregistrată a orașului din deșert și, pe lângă cazinouri, capelele pentru căsătorii aduceau o sumă uriașă de bani orașului în fiecare an – aproximativ 2 miliarde de dolari.

  În ciuda sloganului popular, ceea ce se întâmplă în Vegas nu rămâne întotdeauna în Vegas – mai ales când vine vorba de nunți: în medie, 120.000 de cupluri se căsătoresc în fiecare an, datorită predării rapide a certificatelor de căsătorie.

  Deși capelele și sălile de nuntă rămân, proprietarul de drept al imaginii Regelui Rock’n’Roll, Authentic Brands Group, interzice oricărui imitator Elvis să fie un „accesoriu” de nuntă în viitor.

  În schimb, imitatorii Regelui vor putea evolua ca înainte, dar în afara capelelor, compania care deține imaginea, vocea și numele lui Elvis Presley nu poate interzice acest lucru, fiind sub protecția Legii privind dreptul la publicitate în statul Nevada, scrie TMZ, citat de Index.hu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.