Nu s-au mulțumit cu cantitatea de lemn pentru care aveau acte, așa că au mai pus puțin în plus. Responsabilii s-au ales cu amendă de 12.000 de lei

  de Special Arad | 26 noiembrie 2020, 5:06 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat: La data de 25 noiembrie 2020, polițiștii Postulu de Poliție Vărădia de Mureș, împreună cu cei ai Postului de Poliție Săvârșin, au depistat, în trafic, în flagrant delict, pe D.N.7, un autocamion în cuplu cu remorcă încărcat cu material lemnos. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în avizul de însoțire primar pentru 14,73 mc de material lemnos (lemn rotund din speciile fag și carpen), nu este înscrisă cantitatea de 1,64 mc material lemnnos (lemn rotund din specia gorun), descoperită în autocamion, iar în avizul de însoțire secundar pentru 25, 71 mc de lemn rotund din speciile fag și carpen, nu este înscrisă cantitatea de 0,93 mc material lemnos, lemn rotund din specia gorun, descoperită în remorcă.

  În cauză au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, operatorilor economici, în baza Legii 171/2010, iar cantitatea de 2,57 mc de material lemnos, din specia gorun a fost ridicată în vederea confiscării.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.