Nu pentru toată lumea s-a încheiat Revelionul… Acțiunea „Foc de artificii” continuă

  de Special Arad | 4 January 2023, 2:39 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase continuă activitățile în planul de măsuri „Foc de artificii 2022” și în această perioadă.

  Pe numele a trei bărbați, de 40, 23 și 21 de ani, din Macea și Arad, au fost întocmite dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, aceștia fiind depistați în ultima zi a anului 2022, în timp ce comercializau, în piețele din municipiu, aproximativ 6.000 bucăți materiale pirotehnice (baterii artificii și petarde din categoria F2), fără a fi autorizați legal în acest sens.

  Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea continării cercetărilor, bărbații fiind cercetați penal pentru efectuarea de operațiuni pirotehnice, fără drept.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.