Nu mai jucăm tenis de masă în 2020!? Toate competițiile programate în România au fost suspendate de forul de profil

  de Dan Lazăr | 25 martie 2020, 7:00 AM | Coronavirus | Sport

  0

  Federația Română de Tenis de Masă (FRTM) a anunțat, marți, suspendarea temporară a tuturor competițiilor și a pregătirii sportivilor în mod centralizat.

  Forul sportului denumit popular „ping-pong” este primul din țară care suspendată, e adevărat temporar, toate competițiile din calendarul său pe anul în curs.

  Deși un centru important în această disciplină sportivă, – cu un cuvânt de spus prin CS Municipal și Daniela Dodean-Monteiro, cea mai valoroasă sportivă a județului nostru – Aradul nu apare în calendarul pe anul 2020 decât cu un singur eveniment: Cupa României de seniori și tineret (17-19 noiembrie).

  Iată comunicatul FRTM:
  „Ca urmare a stării de urgență instituite prin Decretul nr. 195 din 16 martie 2020 și a Ordonanțelor Militare nr. 1/17.03 2020 și nr. 2/21 martie 2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, Federația Română de Tenis de Masă anunță suspendarea temporară a tuturor competițiilor din calendarul intern, dar și a pregătirii sportivilor în mod centralizat, până la o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util.
  În aceste momente, cel mai important este ca sportivii și antrenorii, precum și cei implicați în activitatea sportivă de performanță din loturile naționale și cluburile afiliate FRTM să fie în siguranță din punct de vedere al sănătății.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.