Nu-i vedem, dar sunt la datorie. Pompierii arădeni au stins un incendiu de vegetație aproape de strada Pădurii! | Foto-Video

  de Mihai Todoca | 10 august 2018, 3:09 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu puțin timp, pompierii arădeni au intervenit la stingerea unui incendiu care se manifesta pe aproximativ 500 de metri pătrați de vegetație, în zonă fiind aruncate și foarte multe deșeuri menajere. Incediul se manifesta aproape de strada Pădurii din cartierul arădean Alfa, iar intervenția promptă a acestora a stopat propagarea lui.

  Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale și sapte subofițeri care au lichidat incendiul destul de repede.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.