Darius Trif, tânărul bătut cu bestialitate azi noapte la Șiria, se zbate între viață și moarte. „Este în stare foarte gravă”

  de Tudor Bogdan | 29 July 2019, 2:56 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Așa cum am scris într-un articol anterior, azi noapte la Șiria, Darius Trif, un tânăr din localitate în vârstă de 32 de ani, a fost bătut cu bestialitate de alți doi tineri, rude cu el: Darius Trif (coincidență de nume) și Vlad Dobra.

  Un cioban a fost îngerul său păzitor. L-a găsit abandonat pe câmp la câteva zeci de minute după agresiune și a sunat la 112. „Dacă nu l-ar fi găsit, într-o oră jumătate sau două ar fi murit”, spun surse autorizate.

  A fost transportat la spital, ajungând la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) în stop cardiorespirator. „A fost resuscitat câteva zeci de minute”, ne spune, telefonic, Simona Roz, purtător de cuvât la Spitalul Clinic Județean Arad.

  În ceea ce privește diagnosticul, starea tânărului din Șiria este foarte gravă.

  „A suferit o fractură de mandibulă, fractură de stern, multiple alte lovituri și respiră foarte greu, având convulsii pulmonare. Starea pacientului este foarte gravă”, ne-a transmis Simina Roz.

  Agresorii, Darius Trif (așa cum spuneam, poartă același nume cu victima) și Vlad Dobra, au fost ridicați azi noapte de polițiștii de la Secția din Șiria ajutați de cei de la Servicii Speciale (SAS).

  Amândoi au primit mandat de reținere pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie propuși pentru arestare preventivă pe 30 de zile cu încadrarea de tentativă de omor.

  CITEȘTE cu click pe titlul de mai jos și: 

  Tentativă de omor la Șiria! Darius Trif, un tânăr din localitate, a fost desfigurat și lăsat să zacă pe câmp după ce a fost bătut de doi verișori 

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare ce gandesc parintii celor doi agresori? Sa te chinui sa-i cresti, sa-i trimiti la scoala, sa te zbati sa aiba un rost in lume si dupa ani iti dai seama ca de fapt totul a fost in zadar si pruncii tai nu au reusit sa depaseasca stadiul de maimuta!

   Acesti doi giboni nu au ce cauta intr-o societate! Munca in puscariile patriei pentru tot restul vietii lor de primate!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.