miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nu există un caz Dennis Man!” Parma a pierdut la scor cu Lecce, iar Dennis Man a fost rezervă neutilizată

  de Lucian Dănilă | 8 noiembrie 2021, 8:26 AM | Sport

  0

  Parma a pierdut cu 4-0 meciul din deplasare de la Lecce, echipa aflată pe locul 2 în Serie B. „Cruciații” rămân cu 16 puncte, dar sunt la doar trei puncte de locurile care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Serie A.

  Distanța de primele două locuri, direct promovabile, a crescut la 7 puncte. În partida din sudul Italiei, Valentin Mihăilă a intrat pe parcursul jocului, în timp ce Dennis Man a fost rezervă neutilizată.

  Javier Ribalta, directorul tehnic al Parmei, a vorbit despre situația echipei și a celor doi internaționali români.

  „Am abordat meciul în mod greșit. Primul lucru important este atitudinea, agresivitatea, să fim competitivi. Nu se pune problema să analizăm poziția antrenorului Maresca. Vreau să le cer scuze fanilor în numele clubului, pentru această evoluție. În iarnă vom vedea cum trebuie să acționăm pe piața transferurilor.

  Nu există nicio problemă cu Dennis Man și Mihăilă. Antrenorul a vrut să dea continuitate echipei care a avut rezultate, cu mici modificări. Coulibaly a fost utilizat în locul lui Mihăilă pentru că un meci în deplasare cu Lecce necesită o abordare diferită față de meciul cu Vicenza de pe teren propriu.

  Nu mi se pare că este o problemă. Cei doi, la fel precum ceilalți jucători, trebuie să muncească și să dea maximum”, a declarat Ribalta potrivit ParmaLive.

  Enzo Maresca a vorbit și el despre situația lui Man. „Nu există un caz Dennis Man, se antrenează şi el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puţin, iar rezultatele au fost pozitive. Aşa cum am spus şi data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii şi cum îi văd pe băieţi. Nu negociez pentru atitudinea greşită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea.

  Dennis nu şi-a găsit spaţiu, însă va sosi şi momentul lui”, declara Maresca înaintea partidei cu Lecce.

  serie b 1

  serie b 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.