miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nu e ușor să fii nepoata sexy a lui Osama bin Laden (GALERIE FOTO)

  de Special Arad | 11 ianuarie 2015, 2:14 PM | Monden

  0

  Wafah Dufour, nepoata lui Osama bin Laden are 29 de ani, locuiește în America, este model, cântăreață și compozitoare, dar „condiția ei specială” nu o ajută foarte mult în afirmare. Este o femeie independentă şi se dezice de unchiul său. A pozat sexy de mai multe ori, iar imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii. Este o frumusețe exotică incontestabilă, dar… pe de altă parte, oare cariera ei ar fi avut același impact dacă nu ar fi fost rudă cu cel mai cunoscut terorist din toate timpurile?

  După evenimentele din 11 septembrie 2001, şi-a schimbat numele, luând numele mamei sale de dinainte de căsătorie. A avut speranța ca nimeni să nu afle rudenia ei cu bin Laden și a dorit să se afirme în showbiz prin propriile forțe, focusându-se pe muzică.

  Nu a reușit să ocolească ghinionul iminent, însă. Un articol din New York Post a scris despre ea că „a ajuns să își facă de cap în societatea înaltă”. Ziarul îi aducea atribute precum „răzgâiată care întrece măsura”, sau „o wannabe care se dă drept pop star, însă nicio casă de discuri nu o va angaja niciodată”, bazându-se pe spusele unui așa-zis „amic”.

  Experiența a șocat-o atât de mult, încât domnișoara Dufour și-a angajat un publicist veteran, Richard Valvo, care a sfătuit-o să iasă din anonimat: „Îi spuneam lui Richard că nu o fac pentru nume, ci pentru muzică”, a explicat ea. „Pentru mine, acesta e singurul lucru important”. El i-a răspuns ferm: „Nu ai de ales. Toată lumea știe cine ești, iar acum trebuie să îți justifici faptele”.

  „Nu știam cum să fac asta. Ce să justific? Nu l-am întâlnit (n.r. – pe Osama bin Laden) în viața mea”, a povestit ea într-un interviu pentru GQ, adăugând că  „Sunt în jur de 400 de oameni înrudite cu el, dar toţi locuiesc în Arabia Saudită, unde nu au parte de reproşuri. Eu sunt singura care locuieşte aici, în Statele Unite”.

  Wafah este fiica lui Yeslam bin Laden, fratele vitreg al lui Osama bin Laden. Tatăl lui Osama s-a căsătorit de 22 de ori şi a avut peste 50 de copii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.