miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nu e doar unul… sunt doi. Timișoreanul Dan Stoicănescu are contracandidat din Arad la concursul pentru șefia Poliției

  de Mihai Todoca | 24 noiembrie 2022, 8:55 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Comisarul șef Dan Stoicănescu, împuternicit inspector șef al IPJ Arad pentru o perioadă de trei luni… plus încă trei, este în concediu și se pregătește pentru concursul care ar putea să îl „betoneze” pe funcția deținută acum prin ordin al șefului Poliției Române. Pe ultima sută de metri, la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Arad și-a depus dosarul și un arădean, comisarul Călin Grui, cel care la această oră ocupă funcția de șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Arad. Dacă unul dintre cei doi va obține media de trecere, atunci în 15 decembrie – dacă nu există contestații – o să avem un comandant al IPJ Arad cu acte în regulă.

  Concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Arad va avea loc în 12 decembrie și va consta „în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare”. „Audierile” vor fi înregistrate audio și video și se vor desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din municipiul Bucureşti.

  Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mi se pare enorm de putin minim nota 7 pt promovare la o astfel de poziție..
   Trist. Standarde aproape inexistente in instituțiile publice..
   In alte țări, cu nota de 7 probabil nu ajungeai nici sa stergi toaletele, la noi poti ocupa functie de conducere

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.