miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un avion nu a putut ateriza la Iaşi din cauza furtunii

  de - | 27 mai 2023, 5:02 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un avion care zbura pe ruta Viena – Iaşi nu a putut ateriza, sâmbătă după-amiază, pe aeroportul ieşean din cauza furtunii puternice, avionul fiind redirecţionat către aeroportul din Budapesta, conform news.ro.

  Avionul aparţinând companiei Austrian Airlines urma să ajungă la Iaşi la ora 15.20, însă cu doar câteva minute înainte de aterizare în zona aeroportului s-a pornit o furtună puternică. Aeronava s-a rotit de câteva ori deasupra judeţului Iaşi, iar potrivit flightradar.ro a fost redirecţionată către aeroportul din Budapesta.

  Pe aeroportul din Iaşi aşteptau zeci de pasageri ce urmau să se îmbarce în aceeaşi aeronavă care avea programat la ora 16.00 zborul retur către Viena.

  Atât reprezentanţii companiei aeriene austriece, cât şi cei ai aeroportului Iaşi nu au precizat dacă pasagerii vor ajunge la destinaţie cu o altă aeronavă care va sosi în cursul zilei la Iaşi sau dacă vor fi reprogramaţi pentru zborurile din zilele următoare.

  Judeţul Iaşi se află până la ora 23.00 sub cod galben de instabilitate atmosferă temporară accentuată.

  Citește și: Cod portocaliu de averse torențiale pentru 25 localități din județul Arad • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.