Nu au scăpat! Trei tineri au fost prinși după ce au alimentat la o stație PECO din Vladimirescu și au fugit fără să plătească!

  de Special Arad | 13 martie 2019, 2:54 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Comunicat. Polițiștii din Vladimirescu, împreună cu cei ai orașului Pâncota, au identificat trei tineri, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni.
  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, de 22 și 25 de ani, din Pâncota, și un tânăr de 18 ani din Șiria. Cei trei, la data de 4 martie a.c., ar fi sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autoturism parcat pe raza localității Cicir, pe care le-ar fi montat pe autoturismul cu care se deplasau.
  În aceeași seară, tinerii au alimentat dintr-o stație PECO, de pe raza localității Vladimirescu, cantitatea de 60 de litri combustibil, fără a plăti contravaloarea acestuia.
  Cei trei tineri sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare, polițiștii continuând documentarea activității infracționale a acestora.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.