miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nu aruncați pancartele de la proteste! Cele mai inspirate dintre ele pot ajunge la o expoziţie

  de - | 6 februarie 2017, 9:49 PM | Naţional

  0

  Criticul de artă Pavel Şuşară a declarat pentru News.ro că inventivitatea şi creativitatea pancartelor de la protestele faţă de OUG 13 sunt ieşite din comun şi pot constitui material pentru o expoziţie imensă. El a făcut apel ca recuzita de la manifestaţii să nu fie aruncată.

  „Nu am găsit un loc încă pentru a le depozita, dar am făcut anunţul ca avertisment pentru a nu fi aruncate. Proiectul ar viza toate localităţile unde au avut loc proteste. Fiecare comunitate să le adune, să se facă o mică «conservă» care să genereze o expoziţie imensă, mai întâi în Bucureşti. Apoi ea va putea fi itinerată”, a declarat Pavel Şuşară pentru Agenţia de presă News.ro.

  El a afirmat că la Timişoara deja se strâng pancartele. „Este o inventivitate, o creativitate cu totul ieşite din comun, care a devenit o construcţie culturală”, a subliniat criticul de artă.

  „Apel către toţi participanţii la protestele din Bucureşti şi din ţară: nu aruncaţi pancartele pe care le folosiţi, nici recuzita confecţionată ad-hoc, de orice fel ar fi ea, păstraţi toate textele scrise, fiindcă putem face o expoziţie formidabilă, dar şi un album amplu, în care să se regăsească acest fenomen unic de solidarizare naţională, dar şi enorma creativitate, imaginaţia dezlănţuită, inteligentă irepresibilă, etc. angajate în această acţiune”, a scris Pavel Şuşară pe Facebook, care va anunţa în curând unde pot fi depuse materialele.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.