marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Nu am discutat nimic despre posibilitatea de a reveni Adrian Petre la UTA!”

  de Lucian Dănilă | 30 ianuarie 2021, 2:24 PM | Sport

  0

  Mai multe site-uri au publicat astăzi o știre conform căreia agentul Cătălin Sărmășan, cel care îl reprezintă pe fotbalistul arădean Adrian Petre, ar fi cerut rezilierea contractului pe care acesta îl are cu Cosenza „pentru a se întoarce acasă, la UTA”.

  La conferința de presă din această după amiază de la clubul UTA, Gyuszi Balint chiar a părut puțin deranjat despre cum a fost pusă această problemă. „Cătălin Sărmășan este angajat al clubului UTA, este în conducerea clubului?”, a întrebat antrenorul arădean atunci când i s-a spus că Sărmășan dorește să-l aducă pe Petre la UTA. Informațiile referitoare la posibila revenire a lui Petre la Arad au apărut pe site-ul Cosenza Channel.

  cosenza

  „Nu știu nimic despre solicitarea lui Adi Petre sau a agentului său să vină la UTA. Nu am discutat nimic despre Adrian Petre, chiar dacă în ultimele zile am tot discutat împreună cu conducerea despre anumite posibilități sau variante de a mai întări lotul. În acest moment eu cred că avem soluții, avem un lot echilibrat numeric și valoric și nu cred că e cazul să ne aglomerăm. Într-adevăr, avem unele probleme la postul de fundaș stânga, dar ați văzut că acum Bustea a intrat acolo și a făcut un meci bun la Iași”, spune Balint.

  Întrebat dacă se pune problema revenirii lui Adrian Petre la Arad, sau dacă este ceva adevărat în cele apărute în presa italiană, Alexandru Meszar a fost scurt: „Deocamdată nu”… Acel „deocamdată” lasă însă loc oricând de discuții pe marginea acestui subiect.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.