sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Nu am aer”. Protest în semn de omagiu față de Alexandra, femeia care a murit pe patul de spital

  de - | 22 august 2023, 11:09 AM | Naţional

  0

  (foto: doctorul zilei.ro)

  Zeci de persoane au participat, luni după-amiază, la un protest în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani în semn de omagiu faţă de Alexandra, tânăra de 25 de ani care a murit, vineri dimineaţă, în Maternitatea Botoşani, după ce a fost neglijată de cadrele medicale.

  Manifestanţii au cerut „Să se facă dreptate!” şi „Vinovaţii să plătească”.

  „Suntem alături de Alexandra şi nu numai. Suntem alături de toate mămicile care au suferit în Maternitate. Este groaznic ce se întâmplă astăzi. Să se facă dreptate pentru Alexandra!”, a declarat o tânără participantă la protest.

  „Medicii uită ce jurământ depun şi totul este o afacere. Nu intervine un alt doctor peste altul. Asta e o afacere. Dacă eşti de gardă, trebuie să îţi faci datoria. Măcar alţii să nu mai sufere, pentru că moarta oricum nu mai învie”, a afirmat, la rândul său, un bărbat care a afişat o pancartă pe care scria „Vinovaţii să fie pedepsiţi!”.

  Membrii familiei Alexandrei au depus în faţa Prefecturii jerbe de flori.

  Tânara de 25 de ani a fost spitalizată, joi seară, după ce a fost adusă cu ambulanţa. Ea prezenta o sângerare genitală externă şi dureri abdominale, decedând vineri dimineaţă, după ce medicul de gardă i-a administrat doar o perfuzie.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.