sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Noul val al pandemiei de Covid-19 amână vânzarea biletelor la meciul UTA – CFR! Scenarii posibile…

  de Lucian Dănilă | 21 septembrie 2021, 1:46 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  UTA întâlnește duminică seara campioana României, CFR Cluj. Ne-am obișnuit cu un stadion plin la capacitate de 75 la sută, cu un public extraordinar la Arad care a fost mereu cel de-al doisprezecelea jucător al echipei, dar noul val al pandemiei de Covid-19 pare să ne strice, din nou, bucuria.

  În acest sens, clubul UTA a remis astăzi un comunicat prin care ne anunță că din cauza situației epidemiologice la nivel de oraș se află în situația de a întârzia momentul de vânzare a biletelor pentru partida cu CFR.

  „Ținând cont de situația epidemiologică actuală din Arad și de legislația în vigoare, dorim să evităm ca persoanele care își achiziționează bilete pentru meciul cu CFR Cluj, de duminică, să nu poată intra pe stadion, în urma creșterii ratei de incidență COVID-19.

  În acest sens, modificăm sesiunea de vânzare a biletelor pentru meciul cu CFR. Vânzarea începe vineri, 24 septembrie, la 16:00, atât la Arena Francisc Neuman, cât și online, la adresa www.uta-arad.ro, secțiunea Ticketing.

  Situația cu care au fost obișnuiți suporterii noștri în sezonul 2021-2022, cu prezență de 75% din capacitatea stadionului, nu mai este de actualitate în acest moment.

  Scenarii posibile:

  Accesul permis pentru 50% din capacitatea stadionului – au acces abonații, în vânzare vor fi puse aproximativ 2500 de bilete.
  Accesul permis pentru 30% din capacitatea stadionului – au acces doar abonații”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.