joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Noul an vine cu noi serii de cursuri la Camera de Comerţ Arad

  de - | 9 ianuarie 2019, 2:24 PM | Știri Arad

  0

  Începutul de an debutează în forţă în vederea sprijinirii arădenilor care vor să aibă o altă calificare – urmând cursuri de formare profesională.

  În luna ianuarie, Camera de Comert, Industrie şi Agricultură organizează patru cursuri de formare profesională la care se aşteaptă o prezenţă de 100 de persoane:

  •  inspector resurse umane
  •  expert achiziţii publice
  •  manager proiect
  •  responsabil cu protecţia datelor.

  „Cursul de Inspector resurse umane te va învăţa cum să gestionezi şi săorganizezi resursa umană cu care intri în contact. Poţi avea o profesie nouă, frumoasă şi nu foarte grea. Mai poţi să îţi deschizi o mică afacere, să te ocupi de partea de resurse umane pentru întreprinderile mici şi mijloci, poţi să pui bazele unei cariere de succes şi de viitor”, declară domnul Gheorghe Seculici – presedintele CCIA Arad.

  Formarea profesională poate fi definită ca o procedură prin care o persoană dobândeşte o calificare atestată şi recunoscută pe piaţa muncii, printr-un certificat sau o diplomă, eliberate conform legislaţiei în vigoare. De asemenea, formarea profesională înseamnă şi o activitate prin care o persoană care are deja o profesie dobândeşte noi competenţe funcţionale.

  „Datorită acestor cursuri, persoanele adulte îşi dezvoltă aptitudinile, şi îşi îmbunătăţesc cunoştinţele, îşi ameliorează sau îşi înnoiesc calificarea tehnică sau profesională, participând astfel la dezvoltarea socio-economică şi culturală a comunităţii”, ne spune doamna Carmen Crişan – managerul Centrului de Formare Profesională al CCIA Arad.

  Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad – strada Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.