Noul album Jay-Z se va numi „4:44” și va debuta exclusiv pe Tidal pe 30 iunie

  de - | 24 June 2017, 9:41 AM | Muzică

  0

  Pe fondul veştii că Jay-Z şi Beyonce tocmai au devenit părinţi pentru a doua oară, aflăm că Jay e gata să lanseze un nou album. Acesta se intitulează „4:44” şi va debuta prin serviciul de streaming al artistului, Tidal pe 30 iunie.

  Jay-Z a primit în ultimele zile complimente de la fostul preşedinte SUA, Barack Obama. Acesta a avut numai laude la adresa artistului care a fost introdus în Hall of Fame-ul Compozitorilor. Cât despre noul album, „4:44” este primul release al lui Jay de la LP-ul din 2013, „Magna Carta Holy Grail”. Anunţul legat de lansarea sa a fost precedat de apariţia unor postere la metroul din New York, unde s-au afișatdoar cifrele „4:44”, scrie InfoMusic.ro.

  S-a aflat apoi că, pe lângă album, un film cu acelaşi nume va fi disponibil exclusiv prin Tidal. În distribuţie se află Mahershala Ali din „Moonlight” şi „Luke Cage”, dar şi Lupita Nyong’o din „12 Years a Slave”. Primul teaser pentru acest film şi respectiv pentru album poate fi văzut mai jos. Este o secvenţă de 30 de secunde, în care Mahershala Ali boxează pe un fundal minimalist alb/negru.

  Actorul Donald Glover are o scurtă apariţie în acelaşi teaser. Operatorul de telefonie Sprint, care are un parteneriat cu Tidal a confirmat lansarea. A promis şi o serie de exclusivităţi pentru abonaţii săi. Jay-Z va porni un turneu de susţinere a noului material în această vară, cu opriri la Made in America, Austin City Limits şi Meadows.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.