Noua echipă de futsal a Șimandului va susține, în această lună, primul turneu. Elevii lui Mărcuș merg la Timișoara

  de Dan Lazăr | 19 octombrie 2020, 12:27 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Primul turneu al ligii a doua de fotbal în sală se va desfășura în perioada 23-25 octombrie, la sala „Constantin Jude” din Timișoara, Șoimii Șimand find printre cele patru competitoare ale seriei vestice.

  Debutantă în competiția seniorilor, Șoimii Șimand se va duela cu gazda CFR Timișoara, care a luat locul fostei campioane, desființata Informatica Timișoara, West Deva și Metropolitan Ișalnița (jud. Dolj).

  Conform regulamentului, în acestă fază a campionatului vor mai exista trei turnee.

  Gruparea de futsal din localitatea arădeană va participa și în CN Under 19, de care se vor ocupa prof. Daniel Mărcuș și jucătorul Claudiu Ujoc.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.