Nou pachet de legi împotriva imigranților, aprobat de Guvernul italian

  de Special Arad | 25 septembrie 2018, 11:03 AM | Internaţional

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Guvernul condus de premierul italian Giuseppe Conte a aprobat luni noi măsuri care anulează anumite forme de protecție a imigranților și care facilitează procesul de deportare sau retragere a cetățeniei italiene, relatează hotnews.ro, citând site-ul cotidianului The Guardian și postul BBC.

  Imigranții pot fi acum deportați dacă sunt acuzați de infracțiuni grave.

  Decretul aprobat mai menționează că imigranții acuzați de trafic de droguri vor avea cererile de azil respinse, a informat Matteo Salvini, ministrul italian de Interne.

  Aplicațiile de azil ale imigranților considerați “periculoși din punct de vedere social” vor fi de asemenea anulate.

  sursa: Hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.