Nou adjunct la Inspectoratul Școlar! Lucia Curta îl înlocuiește pe condamnatul Mihai Spânu

  de Lucian Dănilă | 7 octombrie 2014, 12:22 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Inspectoratul Școlar Județean are un nou inspector școlar adjunct după demiterea din funcție a lui Mihai Spânu, condamnat pentru luare de mită în urmă cu câteva zile, după evenimentele petrecute la Bacalaureat.

  Nu a existat nicio propunere din partea Inspectoratului Școlar pentru această funcție, astfel că cei care au decis au fost cei de la Ministerul Educației. Astfel, funcția va fi ocupată de o profesoară din Oradea, numele ei fiind Lucia Curta. Aceasta este profesoară de fizică și a fost inspector de resurse umane la ISJ Bihor.

  Lucia Curta are și un trecut arădean. Născută în județul Arad, ea a absolvit Liceul Pedagogic din Arad, după care a urmat cursurile Universității de Vest din Timișoara. S-a mutat apoi la Oradea unde a predat la Colegiul Național Emanuil Gojdu.

  Numirea oficială a fost făcută astăzi, Lucia Curta ocupând scaunul rămas liber după condamnarea lui Mihai Spânu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.