joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Noroc cu Constantini! UTA are adversari cu ajutorul fostului selecționer al Austriei

  de Lucian Dănilă | 5 august 2014, 2:06 PM | Sport

  0

  Gruparea arădeană UTA joacă mâine primul meci de verificare din cadrul cantonamentului de la Bad Bleiberg. Deși inițial chiar gazdele, adică oficialii hotelului, s-au angajat contractual că vor găsi adversari pentru Bătrâna Doamnă, aceștia nu au mai putut onora acest lucru din cauză că în Austria au început campionatele la toate nivelurile.

  Soluția a găsit-o Roland Nagy, antrenorul grupării arădene. Acesta a apelat la fostul selecționer al Austriei, Dietmar Constantini, cel care l-a pregătit pe Roli în perioada când acesta evolua în Germania, la FSV Mainz. Constantini a pregătit naționala Austriei după Euro 2008, până în 2011.

  Astfel, prin influența lui Constantini, UTA va juca mâine de la ora locală 18 cu gruparea din liga a patra austriacă Lanz Krone. „Pentru a doua întâlnire a cantonamentului suntem în discuții cu echipe din Italia, deoarece în Austria campionatele au început și nu prea sunt adversari disponibili”, spune team-managerul Codru Grădinariu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.