Nor de fum toxic la 70 de kilometri de Arad, în urma unui incendiu foarte mare! Se deplasează spre Ungaria

  de - | 9 July 2021, 8:07 PM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  0

  Fum dens şi înecăcios emanat un incendiu foarte mare de la marginea Salontei, unde mai bine de opt ore a ars un depozit de deşeuri din plastic la a cărei stingere au participat alături de pompierii de la ISU Bihor și pompierii de la ISU Arad. Norul de fum toxic se dispersează spre Ungaria, motiv pentru care au fost anunţaţi oficialii din ţara vecină.

  „În jurul orei 8, inspectorii-şefi ai ISU Bihor şi ISU Arad i-au contactat pe omologii lor din Békés şi Hajdu-Bihar, informându-i cu privire la direcţia norului de fum şi gaze toxice”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, scrie ebihoreanul.ro.

  Salonta şi alte localităţi din apropiere nu sunt afectate, deoarece curenţii de aer poartă fumul negru pe direcţia nord-vest, spre ţara vecină.

  Militarii care aveau zi liberă au fost chemaţi de acasă, iar la ora 11.30 aproape 60 de salvatori luptau cu flăcările.

  Foto: ebihoreanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.