marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Nor de fum toxic la 70 de kilometri de Arad, în urma unui incendiu foarte mare! Se deplasează spre Ungaria

  de - | 9 iulie 2021, 8:07 PM | Recomandările editorilor | Regional | Știri Arad

  0

  Fum dens şi înecăcios emanat un incendiu foarte mare de la marginea Salontei, unde mai bine de opt ore a ars un depozit de deşeuri din plastic la a cărei stingere au participat alături de pompierii de la ISU Bihor și pompierii de la ISU Arad. Norul de fum toxic se dispersează spre Ungaria, motiv pentru care au fost anunţaţi oficialii din ţara vecină.

  „În jurul orei 8, inspectorii-şefi ai ISU Bihor şi ISU Arad i-au contactat pe omologii lor din Békés şi Hajdu-Bihar, informându-i cu privire la direcţia norului de fum şi gaze toxice”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, scrie ebihoreanul.ro.

  Salonta şi alte localităţi din apropiere nu sunt afectate, deoarece curenţii de aer poartă fumul negru pe direcţia nord-vest, spre ţara vecină.

  Militarii care aveau zi liberă au fost chemaţi de acasă, iar la ora 11.30 aproape 60 de salvatori luptau cu flăcările.

  Foto: ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.