duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Noile ceasuri inteligente Fossil Gen 6, lansate cu un software mai vechi

  de Special Arad | 14 septembrie 2021, 8:00 AM | IT | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Fossil)

  Gama de ceasuri inteligente Fossil Gen 6 este aici și, deși sunt dispozitive noi în sine, ele prezintă o ofertă complicată în ceea ce privește ceea ce aduc utilizatorilor. Printre altele, portofoliul de ceasuri inteligente Fossil Gen 6 vine alimentat de platforma Qualcomm Snapdragon Wear 4100 Plus și debutează pe software-ul Wear OS 2 din generația mai veche. Lansarea vine într-un moment în care sistemul de operare Wear OS 3 a debutat deja pe noile smartwatch-uri Samsung, ceea ce înseamnă că, în esență, noile smartwatch-uri au fost lansate pe software-ul vechi.

  În ceea ce privește ceea ce aduc utilizatorilor, ceasurile Fossil Gen 6 au afișaje circulare tradiționale și sunt disponibile în două dimensiuni de ceas – 42mm și 44mm. Conform MySmartPrice, ceasurile au procesorul Snapdragon Wear 4100 Plus menționat mai sus, împreună cu 8GB de stocare locală și 1GB de memorie RAM.

  Afișajul folosește un panou AMOLED, are o densitate de 326ppi pixeli cu o rezoluție a ecranului de 416 x 416 pixeli și măsoară 1,28 inch (3,25 cm). Corpurile noilor ceasuri Fosil Gen 6 sunt certificate pentru rezistența la apă cu 3ATM. Acest rating 3ATM înseamnă că dispozitivul rezistă presiunilor echivalente cu o adâncime de până la 30 metri. ATM este prescurtarea de la atmosferă – unitatea internațională pentru presiune. În timp ce rulează pe sistemul de operare Wear OS 2, Fossil a susținut că toate ceasurile vor fi actualizate la noul Wear OS 3, anul viitor.

  Noile ceasuri inteligente au Bluetooth 5.0 pentru o conectivitate mai rapidă și mai lină și includ atât un difuzor, cât și un microfon pentru apeluri în mișcare. În ceea ce privește senzorii, ceasurile inteligente Fossil Gen 6 au monitorizarea oxigenului din sânge (SpO2), urmărirea frecvenței cardiace non-stop și o gamă tipică de moduri de fitness și urmărire a sănătății, inclusiv diverse exerciții. Este la bord controlul handsfree al Asistentului Google, împreună cu GPS integrat, NFC și Wi-Fi, precum și notificări smartphone și comenzi inteligente la domiciliu.

  Ediția standard Fossil Gen 6 costă 299 USD, în timp ce versiunea din oțel inoxidabil costă 329 USD. Opțiunile de culoare includ Brown Leather, Gold/Purple, Green Camo Grosgrain și Smoke Stainless Steel. Curelele suplimentare au un preț cuprins între 29 și 49 de dolari. Disponibilitatea în SUA urmează să înceapă din 27 septembrie. Nu se știe când Fossil le va aduce în Europa, dar ar trebui să se întâmple la un moment dat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.