sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Noii actori din „Star Wars: Episode VII”

  de Special Arad | 8 iulie 2014, 7:19 PM | Pop Culture

  0

  Castingul “Star Wars” continua sa se extinda! Crystal Clarke si Pip Andersen sunt nou-venitii dupa ce Lucasfilm a tinut o auditie deschisa in 11 tari din America si Marea Britanie. Peste 30 000 de mii de aplicatii online au fost depuse, anunță Digi Film.

  Crystal Clarke este o actrita americana ce a aparut in “The Moon and the Sun”. Rolul sau in “Episode VII” nu este inca specificat.

  Pip Andersen este un actor britanic. Recent el a fost intr-o reclama “Spider-Man” pentru o companie.

  Presedintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a spus despre acest casting ca universul “Star Wars” a fost intotdeauna despre descoperirea de noi talente, iar castingul pentru “Episode VII” trebuia sa respecte traditia.

  Filmarile pentru aceasta productie au inceput in Abu Dhabi si continua in Studiourile Pinewood in Londra, in timp ce Harrison Ford se recupereaza dupa ce si-a fracturat piciorul luna trecuta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.