duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Noi succese juvenile pentru ProVolei Arad

  de Dan Lazăr | 7 februarie 2023, 7:47 AM | Sport | Știri Arad

  0

  CS ProVolei Arad continuă seria rezultatelor bune în anul 2023. Duminică, echipa de junioare a întâlnit la Râmnicu Vâlcea echipa locală, pe care a învins-o cu scorul de 3-1. În urma acestui rezultat, echipa arădeană ocupă locul 2 în serie.

  Antrenorul Andrei Laza a avut la dispoziție lotul: Rif Ana, Horga Olivia, Glavan Ana, Botescu Giulia, Ciubotariu Alexandra, Vlaicu Andrada, Olariu Maya, Man Amira, Hedean Ioana, Ciucea Diana, Rusu Bianca si Bobis Carla.

  Duminica următoare fetele vor juca acasă de la orele 13,00 cu echipa CS Ocna Mureș în sala de sport a Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu” Arad.

  În Divizia A2 fetele nu au avut nicio șansă în fata Politehnicii Timișoara, pe Bega, scor 0-3.

  Echipa de juniori a CS ProVolei Arad a jucat două meciuri cu CSS Constanța, sâmbătă și duminică, ambele la Arad, și ambele câștigate cu scorul de 3-0. În urma acestor victorii echipa din Arad este lider detașat în serie cu 3 victorii și fără set pierdut.

  Antrenorul Marius Mascovits i-a întrebuințat pe: Biltiu Andrei, Onofrei Adrian, Tandea Mihnea, Minzat Razvan, Iuhasz Robert, Busa Fabian, Rusu Bogdan, Ispas David, Bula Victor, Pavel Daniel, Stirb Daniel, Florea Răzvan și Ciobanu Raul. Mențiune specială pentru Florea Răzvan, la debutul într-un meci oficial în locul lui Ianculescu Eduard, accidentat. Următorul meci îl vor juca duminică în deplasare la Oradea.

  „Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Arad și Consiliului Județean Arad, care de ani buni sprijină clubul nostru în dezvoltarea acestui sport în Arad și județul Arad”, spune Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.