vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Noi întreruperi de curent electric în municipiu și în județ, săptămâna viitoare

  de Special Arad | 10 mai 2020, 10:58 AM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, E-Distribuție Banat va întrerupe temporar furnizarea energiei electrice săptămâna viitoare, în zilele de marți, mircuri, joi și vineri, în câteva localități din județ.

  Mai exact, se va lua curentul electric marţi, 12 mai, între orele 09:00 – 17:00, în localitatea Bătuța, la fel și miercuri, 13 mai, între 09:00 și 17:00.

  Tot miercuri, tot între orele 09:00 – 17:00, nu va fi curent electric la Fundația Vasile Goldiș Nădab.

  De asemenea, în aceeași zi de miercuri, va fi oprit curentul electric și în municipiul Arad, între 09:00 și 15:00, pe străzile Școalei, Obedenaru și Constantin Brâncuși.

  Joi, 14 mai, 09:00 – 16:00, va râmâne fără curent electric localitatea Vladimirescu și, între 09:00 și 15:00, în comuna Beliu, iar vineri, 15 mai, în același interval orar, localitatea Vinga.

  De asemena, într-un alt comunicat, E-Distribuţie Banat SA a mai anunțat alte întreruperi programate în județ pentru săptămâna viitoare, după cum urează: 

  tabenel

  „E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

  Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță compania printr-un comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.