sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Noi întreruperi de curent în municipiul și județul Arad

  de Special Arad | 10 aprilie 2024, 7:17 PM | Știri Arad

  0

  Rețele Electrice Banat anunță (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Banat) anunță noi întreruperi de curent în județul Arad, dar și în municipiu.

  „Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții”, se arată în comunicatul remis de către companie.

  Acestea sunt programate, în fiecare caz, în intervalul orar 09:00 – 17:00, după cum urmează:

  Joi, 11 aprilie: Șiștarovăț, Cicir (parțial), Chișindia (p), Camna, Aciuța, Sântana: pe str. Rodnei, Unirii, Nucului, Teiului, Libertății, Crișana, I. Slavici, Olteniei; municipiul Arad: pe str. Radu de la Afumați, Infanteriei, Trompetei, Santinelei, Reduței, E.Popa, Cetății, Troiei.

  Vineri, 12 aprilie: Hunedoara Timișană (p), Sălăjeni, Sântana: pe str. Rodnei, Unirii, Nucului, Teiului, Libertății, Crișana, I. Slavici, Olteniei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.