Noi imagini aeriene cu viitorul campus Apple. Cum arată acum sediul de 5 miliarde de dolari

  de Special Arad | 15 iunie 2015, 10:25 AM | Foto

  0
  apple-campus-nearmap-02

  O companie australiană a publicat o serie de fotografii aeriene cu noul sediu Apple, din Cupertino, California, care se află în construcţie din 2013 şi urmează să fie finalizat anul viitor.

  Noul campus Apple, care se întinde pe mai bine de 700.000 de metri pătraţi, este construit la aproape doi kilometri distanţă de actualul sediu central al companiei şi nu apare foarte des în fotografii, notează MashableStructura în formă de inel, care înconjoară un parc dendrologic, se ridică pe patru nivele şi urmează să găzduiască circa 12.000 de angajaţi Apple. Costurile pentru ridicarea noului Campus Apple se ridică la circa 5 miliarde de dolari, potrivit Mediafax, care citează Bloomberg.

  Noile imagini de înaltă rezoluţie sunt realizate de compania australiană Nearmap şi surprind dezvoltarea construcţiei, botezată “nava spaţială Apple”, în perioada August 2014 – Februarie 2015. Descris de San Francisco Weekly drept o “gogoaşă masivă din sticlă”, “nava spaţială” va avea o grădină mare în centru şi va folosi gaz natural ca sursă primară de energie.

  campus-apple-nearmapapple-campus-nearmap-01apple-campus-nearmap-03maxresdefaultapple-campus-2-drone-videoscreen shot 2015-03-12 at 11.37.58

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.