miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Noi detalii privind viața lui Britney Spears. Aceasta împrumuta telefoane de la străini

  de Special Arad | 6 iulie 2021, 9:35 PM | Monden

  0

  Lutfi, în vârstă de 46 de ani, a declarat pentru New Yorker că Spears a folosit telefoanele străinilor pentru a putea lua legătura cu el: „Primeam din când în când un telefon de la ea, vorbind dintr-un dulap”.

  Lutfi crede că telefonul lui Spears (39 de ani) este supravegheat de către echipa juridică ce gestionează tutela.

  În 2019, în cadrul tutelei, pe numele lui Lutfi a fost emis ordin de restricție, pentru a sta departe de Britney.

  Trec ani fără să dea vreun semn, apoi primesc brusc un telefon de la ea”, le-a declarat lui Ronan Farrow și Jia Tolentino de la New Yorker, în cadrul unui material despre viața lui Spears sub tutela judiciară.

  Lutfi crede că telefonul pe care îl folosește starul pop câștigător de premii Grammy este supravegheat de echipă juridică care gestionează tutela.

  Ultima dată când m-a sunat, era la Ralphs, în Calabasas”, a spus Lutfi. „După ce a închis telefonul, am primit un apel de la același număr – era un medic asiatic care mi-a spus: ‘Uau, e ireal, Britney Spears tocmai mi-a împrumutat telefonul’. În urmă cu cinci ani, a împrumutat un telefon de la sală.

  Lutfi a mărturisit că nu a mai văzut-o pe Britney de șase ani și este de părere „că această tutelă i-a afectat drastic mentalitatea.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.