duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Noaptea DJ-ilor – cea mai lungă noapte din cadrul Ghioroc Summer Fest

  de Special Arad | 20 iulie 2018, 4:23 PM | Ghioroc | Știri Arad

  0

  Sâmbătă, 21 iulie, începând cu ora 20, se dă startul celei mai lungi nopți din cadrul festivalului Ghioroc Summer Fest. Tinerii și nu numai, pasionați de muzică și de distracție vor avea la dispoziție două scene pe care vor mixa 10 DJ locali, naționali și internaționali. Spectacolul va fi însoțit de show-uri de lumini, efecte, mii de Watt și multă muzică bună, iar ACCESUL VA FI GRATUIT.

  Invitatul special al serii este JACK PERRY, devenit foarte cunoscut după piesa „Dime”, aflată săptămâni la rând în cele mai cunoscute topuri de muzică din Europa. Alături de el vor mai mixa Dj Sebuh, Ninho, N’alin și Arias – o premieră pentru Noaptea DJ-ilor, fiind prima DJ-iță care mixează live pe MAIN STAGE. Line-upul SIDE STAGE-ului este format din SHM (Fabrica de Spirt), Technicality Crew – NOCIV, NILAMARVA, XVIK – și FLO RYAN.

  „Așteptăm un număr mare de participanți la festival, experiențele din anii trecuți demonstrându-ne că oamenii apreciază acest eveniment, iar faptul că anul acesta am adus o a doua scenă, ne dă speranțe mari că vom avea participanți mai mulți ca până acum. Sperăm că va ține și vremea cu noi anul acesta, să putem să ne distrăm cu toții până dimineața în zori”, spune Paul Boeriu, coorganizatorul festivalului.

  „Ne bucurăm că putem oferi arădenilor și nu numai mai multe genuri de muzică și un concept de petrecere diferit față de anii precedenți. Vor urca pe scenă DJ ce vor mixa pe ritmuri deep house, house, EDM, techno și, ca o noutate pentru anul acesta, hip-hop”, spune Cosmin Băhnean, coorganizator.

  „Echipa Ligii Studenților din Universitatea Aurel Vlaicu Arad, organizatoare a acestui eveniment, lucrează intens pentru publicul care va fi alături de noi mâine, pregătind câteva surprize frumoase și încercând să creeze un cadru demn de un festival de amploarea Nopții Dj-ilor. Vă așteptăm mâine în număr cât mai mare, să ne distrăm împreună și vă reamintim că, precum v-am obișnuit, ACCESUL ESTE LIBER LA DISTRACȚIE!”, adaugă Emilian Manciu, vicepreședinte al Ligii Studenților din Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.