duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivNoapte de nebunie pentru angajații de la Ambulanță și pentru agenții de la Poliția Arad! Un medic de familie s-a crezut, preț de zeci de minute, James Bond și chiar „a tras”!

  de Mihai Todoca | 7 iunie 2018, 11:56 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Agitație mare la miezul nopții...(foto: Special Arad)

  Povestea care vi se va derula pe măsură ce veți parcurge acest articol este demnă de filme. De la bun început vă spunem că este vorba despre o doamnă doctor care, nu știm din ce motive, doar le bănuim, a urmărit cu mașina, noaptea, echipaje ale Ambulanței Arad,  a forțat bariera incintei Spitalului Județean Arad, a pătruns cu mașina în parcarea sediului SAJ, a dat cu mașina peste un om, după care a fost „preluată” și lăsată în libertate de echipaje de la Poliția Rutieră și de la „Ordine Publică”, însoțită de… crucile de rigoare.

  Dar să derulăm firul poveștii așa cum ne-a fost prezentat și nouă. Sursele noastre susțin că doctorița Delia V., medic primar, cu un cabinet deschis pe strada Banu Mărăcine, a fost foarte „ocupată” noaptea care a trecut. Un apel la 112 a făcut ca un echipaj de la Ambulanța Arad să se deplaseze în cartierul Grădiște pentru a prelua un pacient, aflat într-o benzinărie. Acolo echipajul nu a găsit pe nimeni care ar fi avut nevoie de ajutor și s-a realizat că este vorba despre o altă locație, însă șoferul a constatat cu stupoare că o  persoană (care ulterior s-a dovedit că este doctorița) se ține cu mașina după el, chiar în spatele ambulanței.

  După câteva minute, deoarece cum spuneam, s-a constatat că nu era nici o urgență în Grădiște, ambulanța a fost trimisă în cartierul Micălaca și așa a început show-ul: doctorița a urmărit ambulanța, mergând bară la bară în spatele ei, a „blițuit-o”, a urmărit-o pe drumul înapoi către Spitalul Județean, a intrat în incinta acestuia parcând mașina în locul unde parchează ambulanțele pentru ca pacienții să fie preluați. Un portar a încercat să o convingă de mai multe ori să plece cu mașina de acolo, la care ea i-ar fi răspuns că nu se mișcă de acolo până nu știe ce s-a întâmplat cu pacientul din ambulanță (pe care tocmai o urmărise!). La insistențele portarului, a cedat însă și după câteva ture prin parcare și ulterior cel al sensului giratoriu de la Intim, s-a întors încercând să intre din nou în insinta spitalului. Doar că nu i s-a mai dat voie.

  Șoferul de pe ambulanță a comunicat portarilor să nu îi mai permită acestei femei femei să intre. Acolo, doamna doctor a încercat să forțeze intrarea în spital, chiar să rupă bariera! Nervoasă a încercat să intre în incinta spitalului prin calea de acces adiacentă străzii Andrenyi Karoly. Nici acolo nu a avut sorți de izbândă așa că, după ce a observat o altă ambulanță care ieșea pe calea de acces menționată pentru a parca în stația SAJ, a încercat și ea să intre în parcarea SAJ. Cu geamurile jos și muzica bubuind! A intrat val vârtej după ambulanță care efectua manevre de parcare, moment în care a început să dea cu spatele…în asemenea mod în care a lovit cu mașina un angajat care stătea pe scaun în fața scărilor din incintă. L-a întors pe acesta cu „roțile-n sus”, iar în tot acest timp vocifera și se comporta… nu frumos, ca să fim cuminți în exprimare.

  Toată nebunia asta nu s-a oprit nici când unul dintre șoferii ambulanțieri a reușit să îi scoată doctoriței cheia din contact, astfel oprind mașina în mijlocul curții, după care a fost chemată Poliția. După ce s-a constatat că nu e băută, fiindcă așa a spus fiola, au apărut și agenții de la Ordinea Publică care… nu i-au putut face femeii nimic. Nu știm dacă sunt adevărate informațiile că în trecutul nu prea îndepăratat, doamna doctor ar fi făcut o vizită la Psihiatrie, de aceea nici nu ne permitem să-i analizăm comportamentul.

  Dar, totuși, ne întrebăm dacă aceasta poate profesa liniștită meseria de medic… de familie, în condițiile în care a făcut ce a făcut noaptea trecută.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Păi, dacă l-a lovit pe portar, de ce nu e anchetată de poliția rutiera? Legat de permis, cred că Poliția ii poate cere o reevaluare psihologica pe care sigur nu o trece.
   Am întâlnit aceasta doamna, este mult mai rău decât ce apare în articol. Am întrebat și eu cum poate profesa? Cei de la Casa de Sănătate nu au instrumente, cei de la Colegiul Medicilor cer plangere scrisă, pe care nu o face nimeni pt că nimeni nu vrea sa intre in colimator.
   Pot confirma că a fost internată la secția mai sus menționata.

   +10 voturi
   +1
   -1
  2. Cum sunt oamenii așa sunt si slujitorii lor.La nebuni trebuie sa la vb.în nebunia lor.Cred ca mai mari nebunii vom vedea pt.ca asta se promovează ideologic.Anarhia în care nimeni nu poate fi tras la răspundere.Cine selecteaza oamenii din aparatul public?Noi cetatenii?Nu!Deci sa ne gandim bine cine ne conduce destinele.Domnilor si domnițelor de la special arad,pregatiti-va sa întâlniți si îndrăciți pe strada ca doar de, clopotele deja deranjează pe unii enoriași vizitați de cine ma întreb?Nu uitați sa luați sticluță cu aghiasmă când vor fi mai șocante stirile sa luați o închititura si cruce la gat dar puneti-o sub cămașa să nu va vadă agentii corectitudini politice.In rest mai dați si pe la Biserica in postul acesta si daca va si spovediți si va împărtășiți atunci cu siguranță orice știre sau eveniment va fi veti putea sta in picioare si inima nu va pleca din oase.Când mai analizați o știre luați si părerea sau vorba celui analizat ca de cancanuri e plina presa.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.