duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Noapte de foc în Ucraina: rușii și ucrainenii au atacat în puncte cheie

  de - | 25 septembrie 2023, 8:55 AM | Internaţional

  0

  (foto: NEXTA TV)

  Forţele de Apărare ale Ucrainei raportează că, în noaptea de duminică spre luni, ocupanții ruși au folosit aproape 20 de drone Shahed, o duzină de rachete Kalibr și două rachete hipersonice Onyx pentru a lovi Odesa și alte regiuni ucrainene, informează RADOR Radio România.

  Forțele și sistemele de apărare antiaeriană ale Forțelor Armate ucrainene au distrus toate dronele de atac, precum și 11 rachete Kalibr.

  „Noaptea trecută, inamicul a trimis spre regiunea Odesa 19 drone de atac de tip Shahed-136/131 și două rachete hipersonice Onyx” – a precizat armata ucraineană.

  Sistemele ruse de apărare aeriană au distrus patru drone lansate de Ucraina în partea de nord-vest a Mării Negre și asupra Peninsulei Crimeea, a transmis luni Ministerul rus al Apărării.

  Nu se cunoaște deocamdată dacă s-au înregistrat pagube și nici dacă există răniți în urma atacurilor raportate. Reuters nu a putut verifica în mod independent informațiile.

  Nu a existat niciun comentariu imediat din partea Ucrainei. Separat, ministerul a anunțat că alte patru drone au fost distruse peste noapte în spațiul aerian al regiunilor rusești Kursk și Belgorod.

  Sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.