miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ninsori abundente la sfârșit de săptămână. Zăpada va avea 30 de cm în unele zone

  de Special Arad | 25 ianuarie 2023, 8:32 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un ciclon mediteranean în curs de formare ce va purta precipitații semnificative va afecta începând cu noaptea de joi spre vineri zona de sud, est și sud-est a României. Astfel, în unele regiuni, mai ales zona subcarpatică a Meridionalilor și în Carpații Meridionali, ninsorile vor forma straturi semnificative de zăpadă, chiar și de jumătate de metru, spun meteorologii. De asemenea, în Capitală vor fi ninsori dar și precipitații mixte. Totodată, în zona Câmpiei Bărăganului se vor crea condițiile pentru viscol, potrivit Digi24.

  În ceea ce privește vremea în municipiul Arad, temperaturile maxime preconizate la sfârșitul săptămânii sunt între 2 și 3 grade, iar minimele între -2 și 0 grade Celsius. Weather.com anunță pe vineri și sâmbătă lapoviță și ninsoare, iar pe duminică soare. Începutul săptămânii viitoare va fi și la Arad cu ninsoare în averse, care ar urma să dureze până miercuri inclusiv.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.