Nimic nou pe Ștrandul Neptun. Bazine și…atât!

  de Special Arad | 9 April 2014, 10:18 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Cu doar trei săptămâni rămase până la deschiderea oficială a sezonului estival, Ștrandul „Neptun” nu „pregătește” surprize , așa cum se întâmpla anul trecut – ne referim amenajările cu tobogane. Dacă ar fi să spunem din capul locului… avem o veste bună și una rea.

  Cea bună… în zona bazinelor muncitorii lucrează de zor pentru ca ștrandul să fie pregătit de deschidere, în 1 mai. Astfel, după cum puteți vedea și în imaginile atașate mai jos, sunt schimbate pavelele crăpate, în zona toboganelor au fost montate pavele pentru cei care ies din bazine și este tuns gazonul. Mai mult,  s-a pus mozaic pe fundul bazinelor, iar între bazinul mare și bazinul mijlociu a fost construit un pod.

  Cea rea… zona distrației „de noapte” a ștrandului nu arată deloc promițător, majoritatea teraselor aflându-se într-o stare deplorabilă, la fel ca și anul trecut. Așa încât, nicio șansă ca măcar în acest an Ștrandul „Neptun” să redevină ceea ce tânjesc mulți: o alternativă a Litoralului.

  Așadar, nimic nou pe „frontul de vest” al țării, Ștrandul Neptun neoferind nici în 2014 mai mult decât în urmă cu un an. Rămâne o zonă de agrement, o zonă de relaxare, pentru plajă și scăldat, însă viața de noapte după care tinerii tânjesc, la fel, un subiect interzis.

  Dar despre transformarea ștrandului în timp, despre cauzele care au condus la așa ceva, despre modul în care arădenii doresc (și nu-i întreabă nimeni!) să fie această oază, în articole viitoare pe Special Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.