Nimic nou după ploaie! Inundații în Micălaca…

  de Lucian Dănilă | 15 iulie 2014, 11:51 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  A devenit o obișnuință pentru arădeni ca atunci când plouă, nu neapărat torențial, în zona Gemi Center să se inunde carosabilul. S-a întâmplat și aseară, când, după jumătate de oră de ploaie, apa aproape că intra în mașinile șoferilor.

  Nici nu mai este o știre această relatare, ci a devenit ceva cotidian. Canalele din zonă nu fac față debitului de apă, oricât de mare sau mic ar fi el. Problema persistă de câțiva ani și se pare că nimeni din urbea noastră nu reușește să găsească o soluție.

  IMG_1941

  Revenim cu alte fotografii la următoarea ploaie, deși, recunoaștem, că acestea au fost făcute în urma faptului că am ajuns întâmplător în zonă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.