joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Nicușor Dan la Arad: „Uniunea Salvaţi România nu face alianţe cu nimeni nici înainte, nici după alegeri” (P)

  de - | 21 noiembrie 2016, 12:07 PM | Electoral

  0

  COMUNICAT. Nicuşor Dan, liderul naţional al Uniunii Salvaţi România s-a aflat ieri la Arad, unde s-a întâlnit cu presa, cu investitori locali şi cu cetăţeni.

  În timpul întâlnirilor acesta a subliniat faptul că Uniunea Salvaţi România nu va face alianţe nici înainte, nici după alegeri. Nicuşor Dan se arată foarte încrezător în rezultatele filialei arădeane a partidului şi se aşteaptă ca la alegerile din 11 decembrie, rezultatele USR, la Arad, să fie cu cel puţin 5 procente deasupra mediei naţionale.

  „Uniunea Salvaţi România nu face alianţe cu nimeni nici înainte, nici după alegeri, nu dă cec în alb nici unui partid politic din România, chiar dacă acel partid susţine Guvernul Cioloş. Toate partidele politice vechi sunt responsabile de modul în care arată România în ultimii 26 de ani” a declarat preşedintele USR, Nicuşor Dan.

  Acesta a adăugat că USR nu va solicita poziţii de miniştri. În schimb, partidul va avea un cuvânt de spus asupra programului de guvernare, a sistemelor de implementare şi a poziţiilor de miniştri.

  „Am găsit la Arad o filială energică, hotărâtă să obțină 20% la alegerile din decembrie. Activiști, antreprenori, medici, oameni liberi care nu depind de rețele de influență și de baroni locali, așa cum este tot USR-ul. De aceea putem să punem condiții viitorului guvern, pe program și pe componența cabinetului, căruia îi vom cere o guvernare pentru cetățeni și nu una care servește interesele partidelor, oricare ar fi acestea, așa cum s-a întâmplat până acum” a declarat Nicuşor Dan.

   

  Biroul de presă USR Arad

  Articol realizat de USR Arad, publicat de Special Arad Media SRL. Cod unic de indentificare a mandatarului financiar: 11160072

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comments are closed.