miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nicolae Ciucă și-a anunțat demisia: „Astăzi îmi închei activitatea de premier”

  de - | 12 iunie 2023, 4:20 PM | Naţional | Politikos

  0

  Premierul Nicolae Ciucă a anunțat luni, într-o conferință de presă la sediul Guvernului, că și-a depus demisia din funcție, scrie stiripesurse.ro. Urmează ca guvernul să fie condus interimar până la învestirea unui nou cabinet.

  „Astăzi a venit momentul în care îmi închei activitatea de premier. Vom avea un guvern interimar care va funcționa până se va învesti un nou Guvern, nou guvern care sperăm să fie învestit până la finalul săptămânii, noi ne-am propus până joi. După care să ne ocupăm de problemele prioritate din programul de guvernare. Doresc la final de mandat să mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat în această perioadă”, a declarat Ciucă.

  Liderii coaliției de guvernare sunt așteptați să se reunească luni după-amiază pentru împărțirea ministerelor și definitivarea programului de guvernare a viitorului Executiv.

  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, urmează să fie desemnat premier.

  Sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.