Update Nicio grijă! Hipermarketurile și mall-urile vor fi deschise și de 1 Mai!

  de Special Arad | 30 aprilie 2014, 3:38 PM | Știri Arad

  0

  Chiar dacă majoritatea românilor au liber în perioada 1 – 4 mai 2014, toate hipermarketurile și mall-urile vor fi deschise pentru aceștia, în regim de program normal.

  De 1 mai 2014, marile magazine și cele două mall-uri, Atrium Center și Galleria Arad, vor funcționa în regim de program normal, așteptându-i pe clienți.

  Atrium Center anunță că va funcționa mâine cu program normal, de la 10:00 la 22:00. Toata magazinele vor respecta acest program.

  Programul de 1 Mai la hipermarketurile din Arad:

  PROFI
  Program normal
  BILLA
  Program normal
  KAUFLAND
  07:30 – 21:30
  PENNY MARKET
  Program normal
  CORA
  Program normal
  METRO CASH & CARRY
  Program normal
  SELGROS CASH & CARRY
  Program normal
  LIDL
  Program normal

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.