duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Nici șuruburile nu au mai rămas întregi” în urma unui accident groaznic. Și-a privit fiica și soțul cum se sting…

  de Special Arad | 28 iulie 2020, 10:16 AM | Naţional

  1

  (foto: adevărul.ro)

  În această dimineața a avut loc un accident cumplit la Craiova. Acesta a fost atât de violent încât nu a mai rămas absolut nimic din mașinile implicate. Cele două mașini s-au transformat în urma impactului în două bucăți de fiare de nerecunoscut. Mai multe persoane și-au pierdut viața, printre care și autorul accidentului care a decedat pe loc. Din totalul de patru persoane implicate în accident doar una a mai supraviețuit, dar femeia și-a privit copilul de doar șase ani și soțul cum își dau ultima suflare.

  „Accidentul a avut loc în dimineaţa de marţi, 28 iulie, pe centura de Nord a Craiovei. Un tânăr de 25 de ani a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism în care se afla întreaga familie. Şoferul vinovat a decedat şi el. Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi marţi dimineaţa, 28 iulie, în jurul orei 5, că pe Centura de Nord a Craiovei a avut loc un cumplit accident de circulaţie.  Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au fost îngroziţi de ceea ce au văzut. Maşinile implicate în accident se transformaseră în nişte maldăre de fiare.  Singura care mai era în viaţă, o femeie. Lângă ea, copilul şi soţul erau morţi. Şi şoferul care provocase tragedia zăcea şi el fără viaţă la câţiva metri depărtare”, se arată în sursa citată.

  Sursă: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.