Nici astăzi nu vom scăpa de ploi torențiale și vijelii! Vezi de când și până când va ploua

  de Special Arad | 6 June 2017, 12:56 PM | Știri Arad

  0

  Ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii şi căderi de grindină vor fi, de marți după-amiază până miercuri dimineaţă, în vestul și nord-vestul țării, iar de miercuri până joi noapte va ploua şi vor fi intensificări ale vântului în sudul, estul și centrul ţării, precum şi la munte, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie.

  Potrivit informării meteorologice, în vestul și nord-vestul țării, precum și în zona Carpaților Occidentali și nordul Carpaților Orientali, în special marți după-amiază și în a doua parte a nopții de marți spre miercuri, vor fi intervale în care instabilitatea atmosferică se va accentua.

  În aceste zone vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină, iar cantităţile de apă, în intervale scurte de timp, vor depăşi local 15-20 de litri pe metru pătrat și izolat 35 de litri pe metru pătrat.

  Prognoza meteo pe ore pentru Arad, 06.06.2017:

  Prognoza meteo pe astăzi și următoarele zile în Arad:

  Începând din a doua parte a zilei de miercuri și până în prima parte a nopții de joi spre vineri, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele de munte și în regiunile sudice, estice și centrale, a precizat ANM.

  Surse: Vocea.biz, weather.com, AccuWeather

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.