duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  S-a stins din viață, în ziua de Rusalii, unul dintre cei mai iubiți preoți ai Aradului, Nicandru Cuțaru

  Aradul este de astăzi mai sărac… Părintele Nicandru Cuțaru a plecat să slujească Sfânta Liturghie în ceruri. Avea 72 de ani, pe care i-a împlinit la data de 11 februarie, și era unul dintre cei mai iubiți preoți ai Aradului, atât de cei din cartierul Gai, unde zeci de ani, din 1984, a fost preot paroh, dar și de studenții de la Teologie sau de toți cei care l-au cunoscut.

  „În această zi de mare sărbătoare, vă anunțăm că Părintele Nicandru Cuțaru va sluji Sfanta Liturghie în ceruri! Dumnezeu să il ierte și să îl odihnească cu sfinții și drepții lui Dumnezeu!

  Serile de priveghi vor avea loc în biserica Parohiei Arad Gai, începând cu orele 20:00. Înmormântarea va avea loc în ziua de marți, 06.06.2023”, anunță Parohia Ortodoxă din cartierul Gai, acolo unde preot paroh este fiul său, Caius Cuțaru.

  Părintele Nicu, cum îl cunoșteau mulți dintre enoriași, a fost preot ortodox în parohiile din Nadăș (1972-1977), Măderat (1977-1984), iar din 7 octombrie 1984 în cartierul Gai.

  Drum lin prin lumină, părinte!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dragă părinte,Dumnezeu să te odihnească în pace ! Familiei sincere condoleanțe,a fost un om bun,el m-a cununat . O să-ți simțim lipsa și o să-ți ducem dorul cu toate că nu mai locuiesc în Gai te vom purta veșnic în inima noastă.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.