Netflix susține educația online, oferind gratuit documentare pe YouTube

  de - | 28 aprilie 2020, 10:40 AM | Educaţie | Film

  0

  La cererea profesorilor din întreaga lume, platforma online de streaming Netflix a pus la dispoziția acestora și a elevilor o selecție de filme și seriale documentare pe canalul YouTube Netflix SUA, care pot fi accesate gratuit. Până acum compania oferea acces la documentarele sale școlilor care solicitau acest lucru pentru ca studenții, respectiv elevii să le poată viziona în timpul orelor de curs, scrie Urban.ro.

  Documentarele sunt subtitrate în 12 limbi, inclusiv în limba română!

  Printre documentarele disponibile se află și „Planeta noastră”, lansat în urmă cu un an de Netflix, marcând prima producție a platformei în colaborare cu Sir David Attenborough, nume ilustru al domeniului de istorie a naturii și colaborator consacrat al BBC.

  Netflix a realizat, de asemenea, scurtmetraje documentare care dezbat subiecte de actualitate precum politică, știință sau istorie. Toate acestea pot fi vizionate în cadrul serialului „Pe înțelesul tuturor”.

  Citește continuarea pe urban.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.