Netflix suspendă toate conturile rusești după ciclul curent de facturare

  de - | 7 March 2022, 1:54 PM | Business | Internaţional | Pop Culture

  0

  Oamenii din țară nu se vor mai putea înscrie la platforma de streaming începând de luni, iar utilizatorii actuali vor pierde accesul după ciclul curent de facturare, scrie Politico.

  „Având în vedere circumstanțele de pe teren, am decis să ne suspendăm serviciul în Rusia”, a declarat un purtător de cuvânt, citat de HotNews și agenția de presă Reuters.

  Netflix a anunțat deja că va întrerupe temporar viitoarele proiecte și achiziții din Rusia, menționând că serviciul de streaming avea în lucru patru proiecte originale rusești, potrivit Variety.

  Netflix are aproximativ 1 milion de abonați în Rusia, potrivit Bloomberg.

  Compania se alătură astfel unei multitudini de mărci occidentale care au oprit operațiunile în țară după invazia Ucrainei. VEZI AICI lista completă a companiilor care au părăsit piața rusească sau au impus restricții.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.