sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Netflix va produce un serial de animație „Stranger Things”

  de Special Arad | 15 aprilie 2023, 1:22 PM | Pop Culture

  0

  Coperta jocului „Stranger Things: Puzzle Games”, dezvoltat de Next Games / imagine cu rol ilustrativ (foto: whats-on-netflix.com)

  Netflix continuă să construiască franciza „Stranger Things”, gigantul de streaming anunțând de curând că a comandat un serial animat cu povestea plasată în lumea serialului, scrie Variety.

  Deocamdată nu au fost date publicității prea multe detalii despre noul serial, se știe doar că este produs de Eric Robles și Flying Bark Productions. Robles a creat anterior serialele animate „Random! Cartoons”, „Fanboy & Chum Chum” și „Glitch Techs”.

  „Întotdeauna am visat la un «Stranger Things» animat, pe modelul desenelor animate de sâmbătă dimineața pe care am crescut, iar să vedem acest vis realizat a fost absolut palpitant”, declară frații Duffer într-un comunicat. „Nu putem fi mai entuziasmați de atât pentru faptul că au venit Eric Robles și echipa sa – scenariul și arta conceptuală sunt incredibile și abia așteptăm să împărtășim mai multe cu voi! Aventura continuă…”.

  „Stranger Things” a avut un succes global și unul dintre cele mai populare seriale originale Netflix de când a debutat inițial în 2016. A fost reînnoit pentru un al cincilea și ultim sezon în februarie 2022.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.