Situația scenariilor în școlile din județul Arad. Peste 6000 de elevi învață din nou online

  de Special Arad | 8 October 2021, 4:57 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Inspectoratul Școlar Județean a actualizat situația scenariilor în unitățile de învățământ din municipiul și județul Arad.

  Din cauza apariției unor cazuri pozitive în rândul preșcolarilor/elevilor, există următoarea situație:

  – În 362 de unități de învățământ, cuprinzând un număr de 54.307 preșcolari și elevi, activitatea se desfășoară cu prezență fizică;

  – În 66 de unități de învățământ există cel puțin o formațiune care să aibă activitatea cu prezență fizică suspendată din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la elevi/copii(483 cazuri), iar în 5 unități de învățământ activitatea cu prezența fizică este suspendată la nivelul întregii unități de învățământ deoarece peste 50% din totalul grupelor/claselor din unitatea de învățământ respectivă are activitatea suspendată din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2;

  – Un număr de 6304 preșcolari/elevi, care provin din cele 244 de formațiuni care au activitatea cu prezență fizică suspendată și din cele 5 unități de învățământ în care activitatea cu prezența fizică este suspendată la nivelul întregii unități de învățământ, își desfășoară cursurile online.

  Mai multe informații despre fiecare școală din județ, în tabelul de mai jos:

  Folosiți butonul + pentru mărire

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.