„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XXVI: Când ești (încă) nevasta primarului Falcă, te doare la bască de reguli

  de Lucian Dănilă | 7 March 2019, 2:34 PM | Strada | Topic special

  17

  Ce mai contează regulile de circulație atunci când ești (încă) nevasta primarului Ghiță Falcă? Ela Falcă este binecunoscută pentru aventurile sale… cu mașina. Acum, sincer, nu știm dacă ea este autoarea, dar autoturismul din imagine, acel Audi A7 negru, este al ei.

  Probabil nu va fi amendată pentru că cei care se ocupă cu acest lucru nu iau în considerare fotografiile amatorilor. Mașina Elei Falcă este parcată la aproximativ 100 de metri de sediul Poliției Locale, chiar vizavi de Colegiul Național „Moise Nicoară”, pe spațiul verde.

  Vinovat ar fi chiar Gheorghe Falcă, iar acest lucru probabil se va rezolva acasă, în familie. Falcă a tot promis că va face o parcare pe terenurile de sport din fața colegiului, dar, ca de obicei, nu s-a ținut de cuvânt.

  Nu știm nici dacă din cauza felului în care a parcat Ela, sau cel/cea care i-a condus mașina pute în oraș.

  Adevărul e că multe sunt putrede în orașul ăsta, și pute rău…

  UPDATE:

  Martorii ne spun clar: „chiar ea era”…

  Și nu sunt martorii ăia care îți bat la ușa apartamentului să îți citească din cărți 😉 

  ela 2

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

     • Multumesc pentru cuvinte, domnule „aradean”. Ca sa lămurim o chestie, nu stiu cata ipocrizie este aici. Si explic si de ce… Văd că ți s-a pus pata pe Dorin Goilean, relația mea cu Dorin Goilean nu prea există. În sensul că eu m-am întalnit cu acest domn de două ori în viață și cred că am schimbat împreună 23 de cuvinte. A doua oară a fost după pensionarea sa. Și nu am primit nimic de la el, nici măcar o Cola, ca să scot din calcul si eventuale foloase :). Eu am scris acele rânduri despre el după ce mi-au vorbit mai mulți oameni despre ce fel de om este. In rest, sa stii că si tie ti-as ura pensie lungă, si oricărui om, iar Goilean nu este primul căruia i-am urat. Văd că nu ai comentat când am făcut același lucru cu pompierii Iustin Marșieu si Eugen Urs, dar poate ai ceva personal cu el. Poate…

      +2 voturi
      +1
      -1
      • Sa fie sanatosi pompierii. De treaba pe care o fac sau nu, personal nu ma lovesc zilnic!
       Cat despre d-l Goilean…nu-l cunosc si nici nu ma intereseaza ! Era la mijloc…ca sef al unei institutii care amendeaza numa’ ce vrea si cand vrea fara legatura cu persoana sa !
       D’aci „pata” pe el si institutia pe care a condus-o, care nici acum nu e mai breaza…
       Asa vad eu din scaunu’ de sofer! Atat! Restu-s basme!

       Ma refeream la faptul ca mereu il aratam cu degetu’ pe cel care incalca legea(in cazu asta ex d-na Falca) si inchidem ochii sau pur si simplu ingnoram pe cei ce ar trebui sa aplice legea ZILNIC si fara exceptii!
       Cu o Politie eficienta, prezenta pe strazi ca la unguri de exemplu, ex d-na Falca mergea cu taxi!
       Dumneata in locu’ meu(al nostru) ce intrebari ti-ai pune?

       Fiecare dintre noi vedem zilnic zeci daca nu mai multe cazuri ca cel din articol…masini pe trotuar,sub semafoare,pe pista pentru biciclete,pe „zebra”. Practic Aradu’ arata ca un oras fara organe ale statului. Poate exista da’ noi nu vedem eficienta muncii lor!

       Dumneata in locu’ meu(al nostru) ce intrebari ti-ai pune?

       +4 voturi
       +1
       -1
  1. Si când te gandesti ca pe mine m-a avertizat ”verbal” politia locala ca eram oprit pe banda de circulatie, cica in opinia lor si dupa regulamentul lor, e interzis sa opresti pe o banda de circulatie, chiar daca nu este nimic care sa iti interzica acest lucru (niciun indicator sau marcaj sau locul in sine). Domnule director de la politia locala, va rog eu, mai instruitii pe agenti ca nu prea cunosc regulile de circulatie. Incepeti prin a le da niste chestionare, cred ca veti avea mari surprize.

   +11 voturi
   +1
   -1
  2. Așa știe ea să se comporte ca cetățeană a orașului. Și nu-i prima oară când ne demostrează ghidușii în trafic și inventivitate, parcând unde vor mușchii ei, fiindcă … este o femeie „ocupată”. Un rezultat al educației primite acasă. Doar este fata lui tăticu! Nu?
   „Așchia nu sare departe de butuc.”

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.