„Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul XI: Comoditatea și lipsa bunului simț se pare că prevalează legilor circulației, totuși!

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.  Pe lângă pericolul pe care parcarea pe trecerea de pietoni îl reprezintă, mai este și o dovadă de nesimțire, nepăsare și lipsă de respect față de arădeni. O doamnă (sau cel puțin așa susține cititorul care ne-a transmis fotografiile) a parcat pe strada Fulgerului exact pe trecerea de pietoni. Asta în ideea în care la „o aruncătură de băț” era loc de parcare cât pentru un camion. Comoditatea și lipsa bunului simț se pare că prevalează legilor circulației, totuși!

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.